Toimi- ja julkititilasuunnittelupalvelut:

Toimi- ja julkitilasuunnittelussa huomioidaan asiakkaan tarpeet, tavoitteet ja uudet mahdollisuudet. Onnistuneella sisustuksella tehostetaan markkinointia. Upeat ja yksilölliset tilat antavat hyvän ensivaikutelman yrityksestä sekä antavat elämyksiä että houkuttelee tulemaan uudelleen. Hyvin toimivat tilat lisäävät työntekijöiden viihtyvyyttä ja työtehokkuutta.


Toimitilat:

- kahvilat ja ravintolat

- toimistot, neuvotte- ja konferenssitilat

- aulatilat

- kampaamot, parturit ja kauneushoitolat

- myymälät

- hoivakohteet

- terassit ja muut vastaavat ulkotilat

- ym. yritysten tilat

Suunnitelmat sisältävät tilasuunnittelun lisäksi pintamateriaalit, värit ja tekstiilit, irto- ja kiintokalusteet sekä valaistuksen ja somisteet. Julkitila kalusteiden ja pintamateriaalien laatu- sekä turvallisuusmääritykset huomioiden - tyylistä tinkimättä. Luotettavien ja taitavien yhteistyökumppanien kautta hoidetaan kiinteiden erikoiskalusteiden toteutus sekä tarvittaessa koko suunnitelman toteutus valmiiksi käyttöön.


Kodit ja vapaa-ajankohteet:

Kodin sisustussuunnittelukohde voi olla pieni yhden huoneen suunnitelma tai laaja koko talon kattava sisustussuunnitelma. Laajoihin suunnitelmiin kuuluu usein pintamateriaalien, värien, huonekalujen, tekstiilien sekä valaisimien valinta asiakkaan toiveiden ja tarpeiden pohjalta. Sisustuksen kokonaissuunnitelman palvelut sopivat sekä uudis- että remonttikohteille. Hyvällä etukäteissuunnittelulla säästää, kun vältytään virhehankinnoilta.


Sisustuksen kokonaissuunnitelma:

Sisältää väri- ,materiaali-, tekstiili-, kaluste- ja valaistussuunnitelman. Suunnitelma sisältää kalustesijoittelun pohjapiirustukseen, tarvittavat seinäprojektiot ja fiiliskuvia. Tarvittaessa määritellään hankintapaikkojen määrittelyn ja tarjouspyyntöjen tekemisen materiaaleista, sekä tuotteista.


Yhden tilan tai yksittäisen osa-alueen sisustussuunnittelu esimerkkejä:

- yhden huoneen uusi ilme. Suunnitelma sisältää väri- ja materiaalisuunnittelun, kalusteiden sijoittelun sekä tekstiilien ja valaisimien määrittelyn

- keittiö, kodinhoitohuone, kph- ja wc-tilat sekä niiden kiinteät kalusteet, myös räätälöitynä puusepäntyönä

- kalustesuunnittelu toimivammaksi kiinto- ja irtokalusteiden valintojen mukaan

- väri- ja materiaalisuunnitelma, jossa huomioidaan tapetit, maalit, lattiamateriaalit, kaakelit, verhoilumateriaalit ym.

- tekstiilisuunnitelma, joka käsittää verhot, matot, tyynyt, päiväpeitot ym.

- taulujen asettelu tai muut tarvittavat sommitelmat sekä pienesineiden valinta


Sisustuskonsultaatio:

Sisältää kohteessa käymisen ja uusien ideoiden – sekä vinkkien antamisen tai neuvomisen yksittäisen sisustusongelman ratkaisuun. Käynnin aikana voidaan käydä läpi esim. materiaali- ja värivalintoja, kalusteiden- ja taulujen sijoittelua. Sisustuskonsultaatio voidaan toteuttaa myös sisustus-, laatta-, valaistus-, huonekalu-,matto- tai tekstiilimyymälässä.


Koulutus- ja kurssitapahtumat:

Tapahtuma on tarkoitettu sisustamisesta kiinnostuneille ryhmille. Kurssilta ei valmistu ammattisisustajaksi, vaan tavoitteena on huomioida onnistuneeseen sisustamiseen liittyviä asioita. Kurssilla käydään läpi käytännöllisiä tapoja ja esimerkkejä siitä, miten hahmottetaan tilan luomat mahdollisuudet ja vaatimukset. Käydään läpi värioppia, tilojen muotokieltä, materiaaleja, tekstiilejä, mittoja ym. Kurssin tarkoitus on antaa omatoimisisustajalle rohkeutta toteuttaa itseään sisustajana.


 

Sisustussuunnittelun kirjat: 

Sisustussuunnittelun käsikirja on sukellus sisustusalan ammattilaisen työtapoihin. Kirjassa käydään sisustussuunnitteluprosessi läpi vaihe vaiheelta asiakaslähtöisesti. Kirja tarjoaa monipuolisia ammattimaisia työkaluja ja vinkkejä, jotka auttavat etenemään oikeassa järjestyksessä. Opitaan tulkitsemaan piirustuksia, tietämään eri rakenteista, tiloista, tyyleistä, väreistä, sommittelusta, materiaaleista, kalustuksesta ja valaistuksesta ym. 


Kirjailijat, kuvat, taitto ja projektijohto: Katja Lahti ja Minna Sukuvaara 

Teokset: Kodin Sisustussuunnittelun KÄSIKIRJA vuonna 2016 ja Sisustussuunnittelun Käsikirja vuonna 2022

Kustantaja: Docendo
Freelancer suunnittelupalvelut:

Tilasuunnitteluapua muille suunnittelu- ja arkkitehtitoimistoille sopimuksen mukaan.


Hinnoittelu:

Sisustussuunnittelun hinta määräytyy arvioidun tunti- ja työmäärän mukaisesti. Suunnittelutyö määritellään suunnittelusopimukseen, kuten työn sisältö, aikataulu, hinnoittelu ja laskutustapa.Studio EmRoSa tarjoaa suunnittelupalveluiden lisäksi monipuolisen tilausmalliston, johon kuuluu mm. upeita tekstiilejä, huonekaluja, mattoja, valaisimia sekä tapetteja eri valmistajilta. Yhteistyökumppaniemme kanssa voimme laatia tarjouksen kaikista suunnitelmassa käytettävistä tuotteista sekä tarvittaessa toteuttaa suunnitelman valmiiksi käyttöön.


 

sisustussuunnittelupalvelut sisustussuunnittelija sisustusarkkitehti sisustussuunnittelijaturku sisustaja tilasuunnittelija kotisuunnittelija julkitilasuunnittelija sisustusarkkitehtitoimisto sisustussuunnittelutoimisto turku varsinais-suomi sisusta sisustussuunnittelija turku

 


sisustussuunnittelupalvelut, sisustussuunnittelija, sisustussuunnittelijaturku, sisustusarkkitehti, sisustussuunnittelija turku, sisustaja, tilasuunnittelija, kotisuunnittelija, julkitilasuunnittelija, sisustusarkkitehtitoimisto, sisustussuunnittelutoimisto turku, varsinais-suomi, sisustaa, sisustusarkkitehti turku, kodin sisustussuunnittelun käsikirja, studioemrosa, sisustuskonsultaatio, sisustussuunnittelu